Tørrestativ-smart.com

Smarte produkter til hjemmet

×
 x 

Tom kurv
Shopping cartTom kurv
Loft tørrestativ AiravieLoft tørrestativ Airavie
Loft tørrestativ Airavie
Tørrestativ Airavie
loft-torrestativer-altan
loft-torrestativer-airavie-2
loft-torrestativer-12
torrestativer-airavie-3
torrestativer-airavie
torrestativer-airavie1
torrestativer-airavie4
torrestativer-airavie5
Print

Loft tørrestativ 5/90cm

Den loft tørrestativ Airavie 5 stanger 90cm
Array
Sales price kr603.60
Description

Loft tørrestativDen loft tørrestativ 5 stanger 90cm.

Antal af stanger: 5.

Farve: hvid.

Længde: 90 cm.

Bredde: 47cm.

Diameter af stangen: 1,2 cm.

Maksimal belastning af stangen: 2kg50.

Overflade af tørring: 4m50.

Garanti: 2 år.

Brand: Airavie.

Forsendelse i 48h.

Levering 6 - 10 arbejdsdage.

Material:

Stanger - stålrør belagt med polyethylen, de andre komponenter: fastsættelse strimler, perler, ruller af polypropylen. Den hvide, nylon snor.

Fastsættelse:

Tørrestativen fastsættes til loftet ved hjælp af to fastsættelse strimler - tre fastsættelse huller befinder sig i hver strimlen. Blokade af snoren monteres på 2 skruer.

I sæt får De:

• 5 stalrør (stanger) belagt med en PVC-belægning varm,

• 2 monteringsstrimler,

• 1 blokade af snoren (13cm),

• den hvide snor 42m,

• perler 10 Stk.,

• den særlig tynd ledning, letter montering af perler,

• pløkker og monteringsskruer 10 Stk.

• monteringsvejledning.

Tørrestativen kan monteres i hver værelse og på hver højde (højden af tørrestativen reguleres med længden af snoren). Hvis højden af Deres loft overstiger 3m – så lad os vide, når du bestiller. De vil få gratis en ekstra snor).

Tørrestativen kan monteres på beton, træ, gipspladen, mursten...

Vi leverer De standard kolike til montering på den beton ellen den mursten loft.

Montering i træ kræver ikke pløkker, men særlige skruer til træ.

Til montering i gipspladen, skal du sørge for særlige kolike til gipsplader, f.eks. på typen Molly.

Blokaden af snorer kan installeres i enhver sted, på enhver højde eller på væg. Blokaden af snorer tjener kun til at holde vasketøj i den tørring position.

Blokaden af snorer kan monteres til højre eller venstre fra tørrestativen, på den bagvæggen eller på den forvæggen. Dette påvirker ikke handlingen af tørrestativen. Det vigtigste, at De har en let adgang til snorer og tørrestativen.

Den loft tørreststativ Airavie kan installeres på den skrå loft. I dette tilfælde regulerer vi højden af tørrestativen med forskellige længden af snoren.

Tørrestativen kan monteres både indendørs, såsom udendørs: i badeværelset, i tørringsrum, i vaskeri, i korridoren, i køkkenet, på balkonen, på terrassen...

Handlingsmåde: Den loft tørrestativ Airavie vil spare dig sundhed, tid og sted, tillader på en bekvem måde at hænge vasketøj. Hver stang kan separat laveres til den ønskede højde, hænge vasketøj, trække og lås med en særlig perle. Tørrestativen kan du fastgøre til loftet eller paralelle væg.

Tørrestativen passer til enhver interiør design, fordi det har en universel hvid farve. I vores tilbud er denne model tilgængelig i mange størrelser (5, 6 eller 7 stanger, fra 80 til 180 cm), så du kan idealt tilpasse det til størrelsen af dit rum.

Fordele af den loft tørrestativ:

- Sikkerhed af anvendelsen. Du behøver ikke at klatre op på stole og stiger, til at hænge vasketøj højt på rebe, fordi du laverer stangen på en sikker og bekvem højde, hvor du frit hænger vasketøj, og kun du trækker op under loftet. Tak denne løsning er tørrestativer på denne typer anbefales især til ældre.

- Ergonomi. Tak det, at du trækker vasketøj op i loftet, har du tilgængelig en plads under tørrestativen! Det er særlig bekvem, hvis tørrestativen monteres over badet eller på balkonen.

- Tak anvendelsen af de tykke, stærke stænger (diameter 1,2 cm), vasketøjet efter tørringen bærer ingen tegn af folder, som vi kender af de almindelige snorer, derved bliver strygningen af sarte ting enklere og lettere.

– Tørrestativen er holdbar imod ændringer af temperaturen, såsom UV-stråling (det ændrer ikke farven).

– Meget nem montering af tørrestativen tak ordningen og sættet af alle pløkker tilgængelig i sættet.

– Den vasketøj tørrestativ er et produkt nødvendig i hver hjem. Det er et produkt af daglig brug, så du skal opnå et solidt produkt, der vil tjene dig i mange år.

Loft tørrestativer

Loft tørrestativ Airavie